Lelaki ini raih lebih RM9 juta dari perniagaan Internet

Penampilan lelaki ini mungkin tidak banyak berbeza berbanding individu lain. Namun ada kelainan nyata padanya apabila sehingga ini beliau sudah berjaya meraih lebih RM9 juta dari perniagaan Internet.

Beliau yang dimaksudkan ialah Ian Mason. Bidang yang menjadi tumpuannya ialah affiliate. Tanpa mempunyai produk atau perkhidmatan sendiri, beliau membuktikan perniagaan Internet mampu menghasilkan jutaan ringgit.

Beliau tidak terus berjaya. Banyak cara dicubanya. Ada yang mendatangkan hasil, ada tidak. Apa yang pasti, beliau banyak membaca, belajar dan menimba ilmu, terutama di Internet.

Beliau juga menulis buku mengenai Optimasi Enjin Carian (Search Engine Optimization – SEO), iaitu ilmu wajib tahu untuk kejayaan perniagaan Internet.

Kisah seperti ini akan banyak anda temui di Inimajalah.com. Kami sedang dan akan menyiarkan banyak artikel yang mampu memberi inspirasi dan motivasi kepada anda dalam perjalanan menuju kejayaan sama ada dalam kerjaya makan gaji atau keusahawanan.

Jika anda tidak mahu ketinggalan untuk membaca artikel berkenaan yang mengandungi banyak rahsia dan tips terbaharu, anda boleh masukkan email anda di sini.

Setiap artikel baharu akan terus dimaklumkan kepada anda menerusi email. Masukkan email anda sekarang di sini. – inimajalah.com

Baca juga:  Tips Bercinta Melalui Internet
Nota: