Wow ! Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan !!

Fuh.My
Fuh.My – Mencetus Fenomena

Wow ! Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan !! -Andres Amador merupakan seorang seniman dari San Francisco yang sangat kreatif iaitu menggunakan penyakar sampah yang mudah untuk membuat karya seni yang terpampang pada pantai seluas 9.290 meter persegi. Media yang dipilih adalah pasir pantai kala air surut.

Ini bermakna Andres tidak hanya menghadapi kekangan masa untuk menyelesaikan pekerjaan, tapi pemahaman bahawa selepas air pasang datang, karyanya akan terhapus. Untuk memelihara prestasi yang luar biasa, Andres menangkap foto udara karyanya dari sudut pandang tinggi atau menggunakan quadrocopter.

Wow Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan 1 Wow ! Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan !! Wow Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan 3 Wow ! Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan !! Wow Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan 4 Wow ! Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan !! Wow Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan 5 Wow ! Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan !! Wow Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan 6 Wow ! Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan !! Wow Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan 7 Wow ! Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan !! Wow Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan 8 Wow ! Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan !! Wow Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan 9 Wow ! Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan !!

‘Sesetengah reka bentuk boleh mengambil tahun untuk membangunkan manakala terdapat banyak masa yang lain apabila saya dilakarkan reka bentuk yang mungkin dalam perjalanan ke pantai.

‘Setelah di pantai saya umumnya memberi diri saya dua jam untuk bekerja. Bagi reka bentuk yang lebih bercita-cita tinggi saya akan membawa bersama-sama rakan-rakan dan peminat untuk membantu saya. ‘

Andres berkata beliau tidak keberatan bahawa laut dihanyutkan semua kerja keras beliau, ia hanya dihapuskan sabak yang bersih untuk beliau untuk mewujudkan reka bentuk baru pada hari berikutnya.

Bekerja di udara segar dan berjalan berkaki ayam di pasir bermakna tidak pernah ada hari yang buruk di pantai itu, beliau berkata, walaupun reka bentuk beliau tidak berjaya.

Artis yang mengambil meraih beliau ke UK untuk mengukir reka bentuk dalam suasana yang baru pada bulan November, mengambil bahagian dalam Dunia Beach Art Kejohanan Jersey. Pencipta dari seluruh dunia berkumpul untuk menarik karya sementara di pantai sejuk di Britain – sekurang-kurangnya sehingga air pasang dibasuh mereka pergi….

sumber

If you enjoyed this post, you should read this: Event

Wow ! Ukiran Pasir Dipersisiran Pantai Yang Menakjubkan !!
Emas Putih

Nota: