Wanita Ini Potong Telinga Semata-mata Mahu Jadi Orang Bunian

Fuh.My
Fuh.My – Mencetus Fenomena

Wanita Ini Potong Telinga Semata-mata Mahu Jadi Orang Bunian | Seorang wanita dari Kanada menjalani pembedahan untuk memperoleh cuping telinga yang tajam kerana dia mahu kelihatan seperti orang bunian.

Melynda Moon, 23, percaya dia berasal dari dunia berbeza dan hidup dalam zaman pari-pari pada hayat lalu.

Melynda menjalani pembedahan bernilai RM1,350 itu bagi membolehkan dia berhubungan dengan susur galur keturunannya itu.

Pembedahan itu menyebabkan rawan telinganya dipotong dan serpihan yang dipotong dari bahagian hujung itu dibentuk runcing.

Keadaan itu membolehkan telinganya mempunyai bentuk meruncing sebagaimana watak dalam filem kegemarannya, Lord Of The Rings. Pembedahan itu mengambil masa dua jam.

Selain telinga orang bunian, Melynda juga menjalani implan di tangannya yang menggambarkan simbol kuasa tiga Legenda Zelda.

Wanita Ini Sanggup Potong Telinga Semata mata Mahu Jadi Orang Bunian2 Wanita Ini Potong Telinga Semata mata Mahu Jadi Orang Bunian Wanita Ini Sanggup Potong Telinga Semata mata Mahu Jadi Orang Bunian3 Wanita Ini Potong Telinga Semata mata Mahu Jadi Orang Bunian Wanita Ini Sanggup Potong Telinga Semata mata Mahu Jadi Orang Bunian4 Wanita Ini Potong Telinga Semata mata Mahu Jadi Orang Bunian

Model dari Ontario itu berkata, telinga runcing sudah lama menjadi idamannya.
“Inspirasi saya bermula daripada Lord Of The Rings: rambut panjang, baju yang labuh dan hubungan rapat dengan alam semula jadi.

“Saya sentiasa rapat dengan alam semula jadi,” katanya.

Menurutnya, sejak zaman kanak-kanak lagi, dia memang obses dengan benda mistik.

Ketika kecil, dia akan menggunakan mekap untuk tampil seperti orang bunuan dan turut menggunakan Photoshop untuk membuat telinganya runcing.

Mengenai pembedahan yang dijalaninya itu, Melynda berkata: “Saya sentiasa mempunyai fantasi untuk menjadi sesuatu yang lain daripada manusia. Kerana itu, saya ubah penampilan.

“Saya tidak akan kembali dengan penampilan manusia. Kini, saya hanya kekurangan sesuatu iaitu sayap untuk terbang,” katanya.

Baca juga:  Biar Betul. Rebus Telur Ayam Guna Air Kencing?

sumber

Incoming search terms:

If you enjoyed this post, you should read this: Kereta Polis Diserang Sekumpulan Remaja

Wanita Ini Potong Telinga Semata-mata Mahu Jadi Orang Bunian
Emas Putih

Nota: