Vivix Shaklee berkesan atasi masalah kesihatan serius

Vivix Shaklee berkesan atasi masalah kesihatan serius

Vivix Shaklee adalah jenama minuman campuran botani mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Ia revolusi terbaru di dalam pemakanan kumpulan fitokimia, polifenol.

Dengan mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol, Vivix Shaklee kini muncul sebagai produk semulajadi yang amat unik.

Malah menurut peniaga online, Asma El Kareem, Vivix Shaklee mempunyai kemampuan menggalakkan pertumbuhan sel awet muda di dalam badan pengamalnya, sekali gus menjadi sumber anti-penuaan yang berkesan.vivix shaklee

Ia juga, katanya, membantu mengelakkan kanser dan merencatkan sel kanser daripada menjadi semakin serius.

Produk hebat ini dapat diperolehi segera dari Asma menerusi talian 019-7399253 / 014-2069522 (WhatsApp / Telegram) .

Maklumat lanjut mengenai produk ini dapat dilihat di ibusrikandi.com dan di m.facebook.com/Ibusrikandi serta di m.facebook.com/pengedarvitaminseremban.

Lebih daripada tu, produk ini turut membantu menggalakkan kesihatan, termasuklah mengurangkan risiko penyakit jantung, sekali gus melindungi jantung, mengurangkan komplikasi diabetes, membantu masalah arthritis, menyokong kesihatan sendi serta melindungi saraf.

Ia juga dikatakan mengurangkan kemungkinan nyanyuk atau Alzheimer, membantu merawat Parkinson, membantu memulihkan penyakit strok dan meningkatkan imum badan.

Dengan perbelanjaan hanya RM8.30 sehari berbanding kos rawatan penyakit kronik di hospital, harga produk ini tidak terlalu mahal, malah munasabah.

Hubungi segera Asma menerusi talian 019-7399253 / 014-2069522 (WhatsApp / Telegram) untuk mendapat manfaat dari produk ini.

Maklumat lanjut mengenai produk ini dapat dilihat di ibusrikandi.com dan di m.facebook.com/Ibusrikandi serta di m.facebook.com/pengedarvitaminseremban. – inimajalah.com

Nota: