Berkatkan kediaman dengan lukisan kufi, kaligrafi moden

Berkatkan kediaman dengan lukisan kufi, kaligrafi moden

Kediaman anda tampak suram, tidak ceria, malah tidak menggembirakan? Anda patut tambahkan sedikit elemen kerohanian pada premis kediaman anda. Masukkan keberkatan dan kerahmatan di dalamnya!

Bagaimana caranya? Gunakan hiasan dinding lukisan kanvas kufi dan kaligrafi moden trend terkini yang unik pada harga murah.

Jangan biarkan dinding rumah anda kosong begitu sahaja tanpa hiasan kalimah suci yang bermanfaat.lukisan kufi kaligrafi

Mereka yang berminat untuk menghiasi kediaman dengan cara diberkati dan dirahmati, boleh melihat pelbagai corak rekabentuk lukisan kanvas kufi dan kaligrafi moden di sini atau hubungi Fathma di 0133996792 (SMS/WhatsApp).

Semua lukisan kufi dan kaligrafi moden ini sangat istimewa, cantik, unik. Dan, paling penting ia murah.

Selain untuk hiasan kediaman, ia amat sesuai dijadikan hadiah istimewa majlis perkahwinan, ulang tahun kelahiran pasangan atau sahabat istimewa anda.

Menurut peniaga online Fathma Shams, hiasan dinding lukisan kufi dan kaligrafi modennya adalah 100 peratus lukisan tangan cetakan digital.

“Ia lukisan yang sudah siap dengan ayat-ayat suci pilihan anda di atas kanvas bertulang kayu.

“Anda hanya perlu menggantungkannya di dinding. Semudah A,B,C,” katanya kepada inimajalah.com.

Tempahan lukisan tangan disesuaikan (customize) mengikut citarasa pelanggan.

Fathma sendiri akan mencadangkan beberapa design lukisan jika pelanggan tidak mempunyai pilihan atau idea sendiri.

“Tempahan lukisan cetakan digital (printed) pula adalah mengikut pilihan ayat dan design yang telah kami sediakan,” katanya.

Mereka yang berminat untuk menghiasi kediaman dengan cara diberkati dan dirahmati, boleh melihat pelbagai corak rekabentuk lukisan kanvas kufi dan kaligrafi moden di sini atau hubungi Fathma di 0133996792 (SMS/WhatsApp)– inimajalah.com

Nota: