Perompak Jiwang Jatuh Cinta Dengan Mangsa?

Fuh.My
Fuh.My – Mencetus Fenomena

Perompak Jiwang Jatuh Cinta Dengan Mangsa? | Bunyinya agak pelik dan jarang kita dengar, tapi inilah hakikatnya. Kejadian ini berlaku di daerah tempat tinggal Dr Fuh sendiri iaitu di Bandar Baharu, Kedah.

Seorang penjenayah yang tiba-tiba ‘jatuh cinta’ terhadap mangsanya yang juga seorang gadis berusia 24 tahun, bukan hanya menghalang rakannya daripada mencabul atau merogol gadis diminati itu, malah menawarkan diri untuk menjadi kekasih wanita itu, kelmarin.

Dalam kejadian jam 2.30 petang di Kampung Permatang Pasir di sini, suspek bersama tiga rakannya memecah masuk rumah mangsa sebelum mengepungnya di dalam bilik tidur, manakala tiga lagi ahli keluarga mangsa diikat tangan sebelum diletakkan di bilik lain.

perompak Perompak Jiwang Jatuh Cinta Dengan Mangsa?

Mangsa yang mahu dikenali sebagai Nurul berkata, dia yang terjaga daripada tidur cuba menjerit apabila menyedari dua suspek yang memakai topeng berdiri di atas katilnya, namun gagal kerana seorang daripada penceroboh menekup mulutnya dengan tangan.

“Ketika saya diarahkan berbaring dalam keadaan telentang sambil mulut ditutup, seorang lagi penceroboh cuba mengambil kesempatan mencabul saya.

“Namun, tindakan itu dihalang oleh penceroboh ketiga yang memberi amaran akan memukul rakannya itu jika saya diapa-apakan dan mengarahkan saya menyerahkan semua wang dan barang kemas yang disimpan.

“Selepas itu dia mengajak saya berbual-bual dan memberitahu sering memerhatikan saya di beberapa majlis keramaian. Dia kemudian menawarkan diri menjadi kekasih selain melarang penceroboh lain mengambil komputer riba saya selepas saya merayu,” katanya ketika ditemui, di sini, semalam.

Baca juga:  Apartment Pelik Diperbuat Dari Kertas Kitar Semula

Incoming search terms:

If you enjoyed this post, you should read this: MusicGroup

Perompak Jiwang Jatuh Cinta Dengan Mangsa?
Dr Fuh

Nota: