Otak Ditemui Dalam Sos Tomato? Gila!!

Fuh.My
Fuh.My – Mencetus Fenomena

Otak Ditemui Dalam Sos Tomato? Gila!! | Memang tidak lalu dibuatnya apabila seorang wanita bergelar ibu kepada tiga anaknya terkejut apabila botol sos tomato yang dibelinya mengandungi satu ketulan objek yang pelik. Difahamkan ketulan objek itu sudah berada dalam botol sos tersebut sejak ia dibeli di pasar raya. Wanita ini juga mendakwa ketulan objek tersebut seakan-akan seperti ‘otak‘ manusia. Sejauh manakah kebenaran ini? Pihak berkuasa sedang menjalankan siasatan.

LONDON – Seorang ibu kepada tiga anak terkejut selepas menemui ‘otak’ di dalam sos tomato ketika sedang menyediakan hidangan untuk keluarganya, minggu lalu.

Jullen Marter, 47, dari Worcester, Britain mendakwa ketulan objek pelik yang berukuran garis pusat 10 sentimeter itu ditemui terapung pada permukaan bawah bekas sos terbabit.

“Ia kelihatan seperti otak dan turut menyebabkan sos yang sepatutnya berwarna merah bertukar kehitaman,” katanya lagi.

Susulan daripada penemuan mengerikan itu, Marter bertindak membuat aduan di bahagian talian khidmat pelanggan produk tersebut, namun ditertawakan oleh pekerja terbabit, laporan dipetik dari DailyMail.

Sumber Asal

If you enjoyed this post, you should read this: MusicGroup

Otak Ditemui Dalam Sos Tomato? Gila!!
Dr Fuh

Baca juga:  Pelik: Buaya Diberi Makanan Vegetarian Di Zimbabwe
Nota: