Masjid Limbongan di Khianati Al-Quran Berselerak !

Fuh.My
Fuh.My – Mencetus Fenomena

Masjid Limbongan di Khianati Al-Quran Berselerak ! | Kejadian Masjid Limbongan menjadi perhatin ramai bila masjid tersebut dipecahmasuk dan diselerakkan al-quran di semua tempat. Kejadiaan berlaku di besut Terengganu

Innalillah.. Tak terkata. Terkelu lidah melihat gambar ini yang dihantar oleh fans kami. Apa nak jadi sekarang ni ? Ya Rabbi… Mohon dijauhkan daripada bala. Diharap ini bukan serangan orang berkepentingan untuk melagakan umat Islam dan berharap juga ini bukan untuk mencetuskan pergaduhan kaum dan agama.

Masjid Limbongan di Khianati Al Quran Berselerak GAMBAR2 Masjid Limbongan di Khianati Al Quran Berselerak ! Masjid Limbongan di Khianati Al Quran Berselerak GAMBAR3 Masjid Limbongan di Khianati Al Quran Berselerak ! Masjid Limbongan di Khianati Al Quran Berselerak GAMBAR4 Masjid Limbongan di Khianati Al Quran Berselerak ! Masjid Limbongan di Khianati Al Quran Berselerak GAMBAR5 Masjid Limbongan di Khianati Al Quran Berselerak ! Masjid Limbongan di Khianati Al Quran Berselerak GAMBAR6 Masjid Limbongan di Khianati Al Quran Berselerak !

Masjid Limbongan dikhianati pg td..Amat serius perlakuan bila campak al quran ke dlm tandas n seluruh masjid diselerakkan al quran. MasyaAllahhhh ada manusia begini.

Kejadian berlaku pkul 1 pg td.. Amat terkejut dgn kejadian begini. Penuh masjid darah kaki si dujana bila nate tu tendang cermin utk masuk ke dlm masjid.. Astaghfirullahhhh.. Menangis Tok Imam tengok kejadian ini..

Begitulah berita yang kami terima melalui mesej seorang rakan facebook kami. Berharap pihak berkuasa dapat mengambil tindakan segera dan melakukan siasatan apakah punca hal ini berlaku. Ini kes serius ! Jangan mainkan sentimen keagamaan dan perkauman. Admin tak mahu ada pergaduhan kaum / pergaduhan agama berlaku di negara ini. Kita tak nak jadi macam di Syria, kita tak mau jadi macam di Rohingya.Wal Iyazu Billah.. minta dijauhkan !

sumber

If you enjoyed this post, you should read this: People

Masjid Limbongan di Khianati Al-Quran Berselerak !
Emas Putih

Nota: