Jawatan Kosong Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) – Julai 2017

Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) menjemput anda yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon jawatan kosong terkini sebagai :

1. PENSYARAH PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK(DG 41)
2. PENSYARAH KOMUNIKASI MASSA (DG 41)

Kolej Universiti Islam Melaka atau lebih dikenali sebagai KUIM merupakan sebuah Institusi Pengajian Tinggi milik penuh Kerajaan Negeri Melaka yang ditubuhkan di bawah akta IPTS 1996. Usaha Kerajaan Negeri yang komited dalam memacu kecemerlangan pendidikan seiring dengan matlamat Melaka Maju 2010 maka KUIM telah dinaik taraf menjadi Kolej Universiti pada 1 Julai 2009 oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia. Dahulunya KUIM dikenali sebagai Kolej Teknologi Islam Antarabangsa Melaka (KTIAM) telah membuat satu anjakan paradigma dalam memperkenalkan wadah baru pendidikan, iaitu kombinasi bidang pengajian islam diintegrasikan dengan bidang sains dan diterapkan dengan disiplin psikologi seiringan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai jawatan kosong terbaru Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) ini dan syarat-syarat permohonan, sila klik di sini.
Tarikh tutup permohonan : 26 Julai 2017
Penempatan : Melaka

| Info penuh

| Muka terdahulu | Jawatan lain

Nota: