Harga Minyak Ron 95 Dan Diesel Sah Naik 20 Sen

Fuh.My
Fuh.My – Mencetus Fenomena

Harga Minyak Ron 95 Dan Diesel Sah Naik 20 Sen | Seperti yang dicanang-canang pengguna laman sosial facebook, twitter mahupun friendster (ada ka?), akhirnya gembar-gembur ini menjadi sah apabila ianya disahkan sendiri Perdana Menteri KESAYANGAN rakyat Malaysia Datuk Seri Najib Tun Razak.

Harga Minyak Ron 95 Dan Diesel Sah Naik 20 Sen

PUTRAJAYA: Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini mengumumkan kenaikan harga minyak RON95 dan diesel sebanyak 20 sen bermula tengah malam ini.

Ini merupakan salah satu langkah rasionalisasi subsidi oleh kerajaan, kata beliau dalam sidang akhbar di sini hari ini. – Astro Awani

harga minyak naik 3 sep 2013 Harga Minyak Ron 95 Dan Diesel Sah Naik 20 Sen

Amacam? Seronok tak? Minyak dah naik ni tunggu la harga-harga barang keperluan yang lain menyusul pulak. Alasan? Harga minyak naik, kos modal pon naik. Hurm, yang kaya boleh la kata, alaa 20 sen ja. Tak kurang juga yang taksub dengan SOKONGAN PADU kepada kerajaan Malaysia “kononnya” pasti GEMBIRA TAK TERKATA dengan kenaikan harga minyak ni.

Kita yang serba kekurangan ni hanya mampu menyumpah seranah jela dari jauh. YEAYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!! SYUKURLAA MALAYSIA MASIH AMAN!! PFFTTTT!!

If you enjoyed this post, you should read this: Event

Harga Minyak Ron 95 Dan Diesel Sah Naik 20 Sen
Dr Fuh

Baca juga:  Pengantin Ditipu RM 60,000
Nota: