Gigi cantik dengan pendakap gigi lulus FDA

Gigi cantik dengan pendakap gigi lulus FDA

Masalah gigi jarang, jongang, senget, berlapis, tidak rata, masuk ke dalam dan seolah-olah taring kini ada penyelesaian mudah, selamat serta berkesan.

Jika sebelum ini ada produk pendakap gigi diperbuat daripada dawai besi dikaitkan dengan kemungkinan penyebab kanser perut, produk terbaru daripada plastik ini diluluskan oleh Pentadbiran Makanan dan Dadah (FDA) Amerika Syarikat.

Malah produk pembetul gigi ini sudah banyak digunakan di negara maju itu.

FDA adalah organisasi berwibawa dan diiktiraf di Amerika Syarikat serta seluruh dunia. Tidak ada produk yang dapat melepasi piawai ketatnya dan tidak akan diluluskan jika ada masalah, terutama dari segi kesihatan.

Rakyat Amerika Syarikat yang rata-rata terpelajar dan berpengetahuan tinggi, tidak akan menggunakan sembarangan produk jika pembetul gigi daripada plastik ini tidak diluluskan FDA.

Justeru, pengguna Malaysia juga boleh dan patut menggunakan produk sama pembetul gigi daripada plastik ini tanpa was-was atau risiko kesan sampingan.

Produk pembetul gigi ini sesuai untuk mereka berusia 19 tahun ke atas.

Produk unik ini boleh diperolehi daripada peniaga online Teh Rofidatun. Beliau dapat dihubungi menerusi 0173399204 (telefon / WhatsApp / telegram).

Maklumat penuh peniaga online ini ialah:
iGoogle : titoddshop
Email: titoddshop@gmail.com
Facebook: teh rofidatun

Pengguna perlu menggunakan sekurang-kurangnya empat bulan untuk melihat hasilnya. Biasanya ia hanya dipakai waktu tidur pada malam.

Bagaimanapun, produk ini tidak sesuai untuk masalah gigi terlalu serius.

Seperti pembetulan gigi secara profesional di hospital atau klinik, pembetulan gigi oleh produk ini juga mengambil masa sekurang-kurangnya  empat bulan.

Kesan penggunaan produk ini mungkin tidak sebaik pembetulan gigi secara profesional di hospital atau klinik.

Namun tidak salah anda mencuba. Masalah gigi yang anda hadapi sejak lama, mungkin selesai dengan produk pembetul gigi daripada plastik yang diluluskan FDA ini.

Maklumat lanjut mengenai penggunaan produk pembetul gigi ini disediakan bersama pembelian produk.

Mereka yang berminat boleh hubungi 017-3399204 (telefon / WhatsApp / telegram) – inimajalah.com

Nota: