Eiffelda Vitamin C: Cara terbaru jadikan kulit cerah, cantik dan anjal

Eiffelda Vitamin C: Cara terbaru jadikan kulit cerah, cantik dan anjal

Eiffelda Vitamin C 1000mg with Rosehips & Bioflavonoids bukan sebarang produk vitamin C. Ia produk Vitamin C yang unik dari segi kandungan dan manfaatnya.

Produk Eiffelda Vitamin C 1000mg with Rosehips & Bioflavonoids ini amat sesuai untuk menghasilkan kulit cantik dan lembab. Lebih hebat, ia mampu mencerahkan kulit.

Dengan kandungan vitamin C yang tinggi, iaitu 1000mg, ia mempunyai kelebihan tersendiri yang tidak ada pada produk lain dalam kategorinya.vitamin c

Kandungan lain di dalamnya ialah Rosehips yang kaya dengan vitamin A.

Kandungan ini dapat merangsang penghasilan sel kulit baru, membaiki parut dan luka serta menjadikan kulit lebih anjal, sekali gus mencegah kedutan dan melembabkan kulit.

Produk ini dapat diperolehi dari Qelqen Kasih Enterprise menerusi talian 0123495298 / 0193736106 (SMS / WhatsApp) atau email eiffeldabeauty@gmail.com.

Maklumat mengenai produk ini juga dapat dilihat di eiffelda.com dan Facebooknya di sini.

Kandungan Bioflavonoid di dalam produk ini pula berfungsi secara berkesan membantu vitamin C menjaga kologen agar tetap dalam keadaan sihat.

Kandungan ini juga membantu penyerapan dan penggunaan vitamin C secara maksimum.vitamin

Dengan kandungan yang kaya khasiat semulajadi, Eiffelda Vitamin C 1000mg with Rosehips & Bioflavonoids juga sesuai untuk merawat jerawat dan memudarkan parut jerawat.

Malah, ia mampu menangani jeragat serta merawat kulit kering dan kusam.

Uniknya, produk yang dikilangkan di United Kingdom ini turut mampu merawat resdung.

Atas sifatnya sebagai produk semulajadi, Eiffelda Vitamin C 1000mg with Rosehips & Bioflavonoids ternyata mampu berfungsi menghindarkan pelbagai penyakit dan mengekalkan kesihatan tubuh badan pada tahap optimum.

Dapatkan produk ini dengan menghubungi Qelqen Kasih Enterprise menerusi talian 0123495298 / 0193736106 (SMS / WhatsApp) atau email eiffeldabeauty@gmail.com.

Maklumat mengenai produk ini juga dapat dilihat di eiffelda.com dan Facebooknya di sini. Рinimajalah.com

Nota: