Bertapa Sadisnya Rumah Anak Buangan Di China

Fuh.My
Fuh.My – Mencetus Fenomena

Bertapa Sadisnya Rumah Anak Buangan Di China | Sejak tahun 1986, Yuan Lihai telah menerima lebih 100 foundlings [bayi yang ditinggalkan ]. Sebahagian dari mereka yang dah membesar telah berkahwin dan kerja telah meninggalkannya, dan masih terdapat 39 berada bersama beliau hingga hari ini, sebahagian dari kanak-kanak itu ada yang menderita sakit mental dan cacat. Yuan Lihai hanya menjual makanan ringan di jalanan untuk menyara hidup untuk dirinya kanak-kanak dan bayi, manakala suaminya yang menentang pengambilan pembuangan bayi telah berpisah dengan beliau.

Bermula pada tahun 1987, Yuan Lihai telah mengambil kanak-kanak cacat atau berpenyakit, setelah menerima lebih 100 kanak-kanak dalam tempoh 25 tahun yang lalu, dengan beberapa orang kanak-kanak telah meninggal dunia akibat penyakit yang teruk dan rawatan perubatan yang tidak mencukupi.

Bertapa Sadisnya Rumah Anak Buangan Di China3 Bertapa Sadisnya Rumah Anak Buangan Di China Bertapa Sadisnya Rumah Anak Buangan Di China4 Bertapa Sadisnya Rumah Anak Buangan Di China Bertapa Sadisnya Rumah Anak Buangan Di China5 Bertapa Sadisnya Rumah Anak Buangan Di China Bertapa Sadisnya Rumah Anak Buangan Di China6 Bertapa Sadisnya Rumah Anak Buangan Di China

Yuan Lihai agak terkenal di sana, dengan orang-orang biasa, hospital, dan juga polis, perkhidmatan kecemasan, ramai di antara kanak-kanak tersebut telah dihantar kepadanya.

Pada tahap tertentu, institusi kebajikan awam anak yatim telah menolak jenis “rumah anak yatim persendirian” komplikasi antara moral, undang-undang, dan faedah / keuntungan menyebabkan peruntukan kepadanya tidak dapat di laksanakan

sumber

If you enjoyed this post, you should read this: safecss

Bertapa Sadisnya Rumah Anak Buangan Di China
Emas Putih

Baca juga:  Gambar Pengasuh Dera Kanak-kanak Di Taman Asuhan
Nota: