Affiliate Junction: Dengan kad pengenalan dapat duit. Baca untuk percaya!

Affiliate Junction: Dengan kad pengenalan dapat duit. Baca untuk percaya!

Dengan kecanggihan teknologi, cara manusia memperolehi pendapatan menjadi semakin pelbagai, unik dan yang penting ialah, mudah! Terkini ialah dengan kad pengenalan anda boleh memperolehi pendapatan.

Bagaimana? Kad pengenalan mana?IMG-20150408-WA0014

Kad pengenalan yang anda gunakan sekarang! Caranya ialah menerusi perbelanjaan harian. Biasanya apabila kita berbelanja, kita tidak memperolehi pulangan – ia perbelanjaan hangus.

Namun menurut peniaga Muhamad Ali Asraf Kamaruddin, menerusi sistem affiliate terbaharu ini, individu yang mendaftarkan kad pengenalan mereka akan memperolehi pulangan dan diskaun pada kadar tertentu apabila berbelanja di pasaran.

Mereka yang berminat untuk mendapat maklumat lanjut mengenai peluang ini atau menjadi rakan niaga kepada affiliate terbabit, boleh menghubungi Muhamad Ali Asraf di talian 011-17849302. Boleh juga Whatsapp kepada nombor ini.

Menurutnya, pengguna yang berminat untuk mendapat pendapatan mudah ini perlu mendaftarkan dan mengaktifkan kad pengenalan mereka menerusi sistem ini.affiliate junction

“Kad pengenalan itu boleh menjadi kad kredit. Setiap kedai akan beri diskaun dan diskaun itu mereka tidak bagi dalam bentuk tunai tetapi diletakkan di dalam kad pengenalan,” katanya.

“Macam bank, kita cucuk duit kat ATM, bank ambil 50 sen atau RM1. Tetapi menerusi affiliate ini, orang berbelanja kita dapat komisyen daripada perbelanjaan mereka,” katanya kepada inimajalah.com menerusi temuramah online, baru-baru ini.

Menurut beliau, perniagaan ini amat berpotensi besar kerana Malaysia mempunyai 23 juta rakyat yang dapat dimanfaatkan kewujudan kad pengenalan mereka.

Katanya, sesiapa juga yang mahukan kebebasan masa, tambahan pula berikutan peningkatan kos hidup sekarang, peluang mendapatkan diskaun daripada setiap pembelian, patut merebut peluang ini.

Mereka yang berminat untuk mendapat maklumat lanjut mengenai peluang ini atau menjadi rakan niaga kepada affiliate ini, boleh menghubungi Muhamad Ali Asraf di talian 011-17849302. Boleh juga Whatsapp kepada nombor ini.

Maklumat lanjut boleh juga dilihat di sini dan dalam bentuk video di sini.

Untuk mengaktifkan kad pengenalan secara percuma, anda boleh lakukannya di sini.

Nota: